Aanleunwoningen

Heeft u nog veel zelfstandigheid en bent u minder van de zorg afhankelijk? Als u kiest voor een aanleunwoning bij Roomburgh, dan heeft u zorg en faciliteiten van het zorgcentrum in de buurt.

Uw appartement is voorzien van alarmering en zodoende is binnen enkele minuten een zorgmedewerker bij u aanwezig om u bij uw hulpvraag te assisteren. 


Uw dagelijkse maaltijden (ontbijt/lunch/diner/versnaperingen) maakt u zelf klaar maar als het beter uitkomt kan het ook voor u worden klaargemaakt en zonodig op uw kamer bezorgd. Daarnaast kunt u gebruik maken van het restaurant, de kapsalon/pedicure en genieten van activiteiten die voor u worden georganiseerd. Heeft u verder nog boodschappen nodig voor als de visite komt? Wij hebben een eigen winkel in Zorgcentrum Roomburgh en zelfs een boodschappenservice! 

 

Als Rooms-Katholiek verzorgingshuis hebben wij uiteraard ook veel aandacht voor de pastorale zorg. Onze eigen rector (priester) verzorgt dagelijks de Heilige Mis in onze kapel en biedt u de pastorale zorg op maat.