Diverse services bieden wij u en de bewoners in de buurt

Gezelligheid en contact met anderen is van levensgroot belang voor de vitaliteit en gezondheid van ouderen. Door lichamelijke klachten is het vaak lastig om die gezelligheid op te zoeken en contacten te onderhouden. Activiteiten zoals kaarten, handwerken, bewegingsactiviteiten en samen een kop koffie drinken kunnen een enorme meerwaarde bieden om zowel geestelijk als lichamelijk gezond te blijven.

 

Restaurant en maaltijden

Roomburgh beschikt over een eigen keuken die dagelijks verse, gezonde maaltijden bereid. U kunt deze warme maaltijden op uw appartement laten bezorgen, in de buurt of u kunt ook gebruik maken van ons restaurant. Ook als u niet bij ons woont bent u daar van harte welkom!

 

Winkel en kapsalon

Daarnaast beschikt Roomburgh of diverse faciliteiten zoals een kapsalon en winkel.

 

Reisburo

Wij verzorgen bijna iedere maand uitstapjes waarbij met onze bewoners een leuke attractie bezoeken.


De Gele Tram

Roomburgh biedt dagelijks activiteiten in “De Gele tram”. Onder professionele begeleiding worden deze activiteiten georganiseerd en krijgt elke cliënt de individuele ondersteuning en begeleiding.

  

Pastorale Zorg

Als Rooms-Katholiek verzorgingshuis hebben wij uiteraard ook veel aandacht voor de pastorale zorg. Onze eigen rector (priester) verzorgt dagelijks de Heilige Mis in onze kapel en biedt u de pastorale zorg op maat.